April 2024 - ZAHVALA PODJETJU SPAR SLOVENIJA

Podjetje Spar Slovenija je v sklopu tradicionalne dobrodelne akcije v dneh pred veliko nočjo že dvanajstič zapored obdarilo materinske domove po Sloveniji. Z velikonočnimi dobrotami so lepše praznike pričarali mamicam in otrokom, s pleničkami pa oskrbeli najmlajše prebivalce dvanajstih slovenskih materinskih domov.  
Velika noč je praznik veselja in upanja, katerega nepogrešljiv del je tudi z velikonočnimi jedmi obložena miza, ob kateri se zbere celotna družina. Za bogat velikonočni zajtrk in dodatno veselje v materinskih domovih so s tradicionalnim obdarovanjem ponovno poskrbeli pri Sparu Slovenija. V četrtek in petek pred veliko nočjo so poslovodje Sparovih in Intersparovih trgovin namreč obiskali dvanajst materinskih domov po Sloveniji ter jih obdarili s prazničnimi dobrotami in paketi plenic za najmlajše.
Tako mamice kot otroci so se iskreno razveselili pestro obarvane košarice dobrot, v kateri so se med drugim skrivali velikonočni kruhi Pekarne Spar, čokoladni zajčki in druge velikonočne jedi.  

Vir: https://www.spar.si/mediji/za-veliko-noc-spar-obdaril-materinske-domove-po-sloveniji

 

 

Spar Slovenija - hvala za vsakoletno akcijo dobrot!